Juniocola

Direktlänk till inlägg 2 december 2008

hemma igen

Av Löfgren - 2 december 2008 09:11

 Nu är jag hemma igen efter att ha jobbat ett 48 timmars pass.  Lite tufft var det , eftersom juni vart skadad en halvtimme innan jag började skiftet!


 Har snabbt läst igenom vår blogg och blir tårögd när jag ser alla fina kommentarer och hälsningar.  ..

USCH, vad hemskt när hon kom hem alldelens blodig ..vi vart ju även rädda eftersom P o cola ej dök upp, trodde typ en björn gått till attack..det var många tankar som snurrade runt..


Tur att vi kunde höras på mobilen.


Jag tackar Gud för att Juni sprang hem direkt och att hon inte sprang rakt ut i skogen i vild panik. Det hade vart en mardröm om vi ej funnit henne direkt. Även är jag såå glad att juni är en riktigt snabb tjej så att hon hann undan ..hunden som attackerade är typ dubbelt så stor.


Konstigt tycker jag att inte denna hundägare hört sig för hur det gick..vi känner ej denne. Vi känner bara igen deras sällskap som stod brevid, och det är en hund o matte som juni älskar att träffa o alltid får godis av vid möten, så självklart sprang hon fram till dem. Denne "vän" hundägaren har vart här och frågat hur det gick, så jag antar och hoppas att denne meddelar den aggresiva hundens ägare.

Vi tänker ju givetvis prata med henne när vi ser henne nästa gång.  Hoppas verkligen inte att hon tänker fortsätta ha dennae hund lös..pengarna betyder ju inte så mycket...mer värt med ett löfte om KOPPEL på denna hund!!Tillsvidare blir det inga skogspromenader i vår vanliga skog..


Juni verkar må under omständigheterna bra.

Svårt med koppel eftersom hon har dränage där..och det känns lite oroligt att ha henne lös hela tiden eftersom man inte riktigt vet hur hon reagerar på om det kommer hundar nu, (reflexselen gick iallafall ganska bra att ha..)..hon hade iallafall hälsat på 2 småvovvar igår och var som vanligt och tyckte det var kul :) 

 Här är Junis nya outfit..Colas scarf vart perfekt skydd för dränageslang och sår, så att hon ej kan klia sig där..och de omaka barnstrumporna kom äntligen till nytta ;), strumpor måste hon ha för att inte tugga/slicka på sår...hon kan ju ej ha tratt pgr. av såret på halsen..

Nu ska jag följa med Gustav till tandregleringen ..och sedan sätta mig i lugn o ro och läsa alla era bloggar, innan det är dax att hämta barnen i skolan ...och sedan är det julfest i Alfreds klass ikväll...phu..ja, inte är det mycket dötid här iallafall.../L

 
 
Ingen bild

Eva å Kira

2 december 2008 09:57

:0) Välkommen hem :0) Hoppas verkligen att den andra ägaren tar sitt ansvar. Det finns TYVÄRR för många hundägare som inte har "sunt förnuft" *milt-uttryck*

 
Ingen bild

matte till malt o snok

2 december 2008 11:58

va bra att hon är lite pigg o inte rädd!
förstår dig så väl för våran söt snok blev påflugen av en lös schäfer INNE på ett djursjukhus!! snoken for som en liten vante o min man, min hjälte kastade sig över schäfern o bände isär käkarna o befriade vår lilla snok som nu blödde ymnigt ur buken, jag var så rädd att jag bara skällde o skällde på allt o alla. Ägaren sa ej ursäkta eller fråga om det gick bra med snoken. In o röntga buken o jag krävde att ägaren till schäfern skulle betala. Jag var så ARG! j-a idiot som ej höll i kopplet, det enda ägaren sa var :"han har aldrig gjort så förut..."
Jag ahde ju inte blivit så arg om han hade rest på sitt feta arsel för att ens försöka stoppa sin hund o sen ha vett o be om ursäkt.
Grrrrr för folk som ej borde ha hundar eller raser de ej klarar av!

 
Pia

Pia

2 december 2008 12:14

Usch vad obehaglig grej ni varit med om =(
Tur att det verkar vara på bättringsvägen iaf!!

Hoppas ni har det bra i övrigt!

http://www.mincados.se

 
camilla

camilla

2 december 2008 12:20

Lilla snuttan. skönt att hon inte tyckte småvovvarna var läskiga.
Det är klrt att själva pengarna inte spelar nån roll men som hundägare har man väl skyldighet att betala för sig om ens hund skadar nån annan. Jäkla människa!!!Åhh blir så arg!!

Ja jag mår så jäkla illa hela tiden och kämpar emot allt jag kan. Har sovit till och från hela FM. Och jaaa visst skulle vi ha varit till mannhem....kl10.15!!!

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
Tessan och pälsbollarna

Tessan och pälsbollarna

2 december 2008 12:21

Sorgligt att denna person inte hört av sig!!
Herre jösses hade min hund gjort samma ( gud förbjude!) så hade jag ju inte kunnat sovit på natten, betalat vet räkningen och kommit med ett fång blommor till ägarna och tuggben till hunden! FYYY vilket folk det finns...
En olycka kan ju alltid hända, behöver ju inte ens betyda att hundar är aggressiva för att dom av ngn anledning bilter...MEN för guds skull man reder väl upp saker och ting och hör efter hur det gått!!!
Kramis igen på er allesammans!
Men det är jag.....

http://www.lagottokrullisarna.bloggagratis.se

 
Annelie

Annelie

2 december 2008 12:49

Hej på dig!
Hillevi är hos hanen nu. Vi fick en parning på henne igår, men vi tyckte att hon kunde stanna där ett par dagar till. På såsätt kan jag ta det lugnt här hemma. Just nu jobbar jag väldigt mycket.

Hoppas att Juni blir helt återställd både fysiskt o psykiskt.
Kram

http://vitaalvans.se

 
Ingen bild

anna k

2 december 2008 13:43

verkligen skönt att hon sprang hem. det kunde ha slutat illa. inte bra för en liten hund att virra omkring ensam i skogen, skadad!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Ovido - Quiz & Flashcards