Juniocola

Direktlänk till inlägg 22 september 2009

städar och städar

Av Löfgren - 22 september 2009 10:35

Imorgon kommer mäklaren hit och ska ta kort och fixa iordning..utifall det EVENTUELLT blir att vi säljer...kommer drömhuset så kanske...och då är det ju skönt att ha allt klart :)Men OJ...vad mycket det var städa och fixa, så detta behövdes nog:)


Allt snurrar på i en vansinnig takt just nu...hoppas att det blir lugnare snart. P vart av med sitt långtidsvik..sökte jobb på några nya assistansfirmor..och vart bombaderad av jobb, så nu jobbar han som vik typ dygnet runt hos flera olika brukare/företag.....hoppas dock att han får ett varaktigt hos någon av dem snart..Hundarna hinner knappt tränas så  tävlingarna i höst får nog klara sig utan oss.


Barnen har mycket funderingar och frågor kring att ev. ha en "magister" misstänkt för mord(föregående inlägg) på skolan..Alfred funderade igår  på om HANS fröken(snäll dam, 40 plus , dessutom retriverägare!;))skulle kunna bli galen och bli mördare..MYCKET FRÅGOR och funderingar just nu här hemma..som inte är så lätta att svara på..


Som sagt...  vet ju inte enns säkert om han e skyldig än..

   

    


NÄPP..städningen väntar:)

Kram L

 
 
 Anna med flock

Anna med flock

22 september 2009 11:16

Låter som ni har riktigt fullt upp...

Inte lätt med barnens frågor, man kan ju tycka att skolan kunde ha någon som kom dit och talade med barnen för oavsett om han är skyldig eller ej så väcks säkerligen många tankar och frågor hos de i närheten som träffat honom.

http://timsevimse.blogg.se

 
camilla

camilla

22 september 2009 11:19

Milda moses...ja hur ska man svara på dessa frågor???
Ja det borde verkligen komma någon till skolan och prata med barnen...OCH föräldrarna!

Men va kul att leta hus (drygt med städningen)...hoppas drömkåken dyker upp snart!

Kramis!

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Katta

22 september 2009 12:46

När jag hörde vilken skola han jobbade på tänkte jag direkt på er! Ja, vad jobbigt att behöva ta de här frågorna med barnen.
:(
Spännande att ni letar nytt hus :)
Kram Katta

 
Ingen bild

Lotta OZeb

22 september 2009 15:28

länge sedan...men har inte haft så mycket motivation till ngt egentligen...men usch va otäckt med läraren och barnens frågor kan va svåra att svara på,och som sagt om det inte e han då!!!Härlig resa du varit på verkar det som,ja den ända resa vi varit på va inte så långt bort och inte gick de bra heller,att de ska va så svårt att få till den där sista 1:an....Kram och ha de bra lycka till med husletning mmm;)

 
Petra

Petra

22 september 2009 16:32

Alfred kan nog vara lugn - en retrieverägare kan väl aldrig vara mördare ; )
Dåligt att ingen har kommit och pratat med eleverna. De måste ju ha en massa funderingar, en del ganska otäcka sådana kan jag tänka mig.

http://aileenonisse.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

22 september 2009 17:57

Jag e så luttrad att det första jag tänkte på var att det måste vara nån i hennes omgivning.. Säger statistiken iaf ;-) Tänk på att detta (obs!!! det finns väl inget erkännande!!) troligen är ett relationsbrott och då handlar det om kontroll, svartsjuka och såna saker. Att han då skulle varit "farlig" för barnen är knappast troligt, en sån person har ju problem med relationer.. Förstår att ni tycker att nån skulle pratat med barnen.. Men han är inte dömd! Då blir det bara en massa spekulationer och sånt är inte bra... Jahapp, där kom visst min jobbarsida fram ;-)

http://www.ryegates.se

 
Susanne o Pebbels

Susanne o Pebbels

22 september 2009 18:04

Mycket frågor blir det naturligtvis,bäst är väl att vara så ärlig man kan tror jag. :)

Kram

http://hundtraningen.blogspot.com

 
pillan

pillan

22 september 2009 19:45

Polisen har varit och pratat i skolan & imorgon kallar Rektorn in alla föräldrar , gustaf borde få en lapp med sig hem i morgon.
vet inte vilken dag som var aktuell för mötet , kan vara i morgon annars kan det vara på måndag , Felix trodde det var imorgon..

ja du visst är det otäckt

http://www.pillans.se/wp

 
Thina o  hundar

Thina o hundar

22 september 2009 20:53

Bra att ha jobb men det som förvånar mej är att dom som har jobb jobbar häcken av sej. Medans det finns massor som inte har jobb alls. helt snett. Men P ska vara glad han har jobb så det är väl bara att jobba. Tävlingarna klarar sej utan er. Hu så hemskt det är. Man blir väldigt fundersam när det är någon " nära" som är misstänkt. Hoppas verkligen inte det är han även om det verkar som det. Lider med barnen. Ha det toppen.

http://goldenmudi.info.se

 
Karin och Wilma nakenhund

Karin och Wilma nakenhund

22 september 2009 21:40

Såklart svårt att förklara något för barnen som
man själv har svårt att greppa. Man vill ju att de fortfarande ska känna att de kan lita på människor och våga göra saker själva utan föräldrarnas uppsyn. Man får väl försöka besvara frågor utan att "pracka" på barnen för mycket information och fakta.

Lycka till med jobb och drömhusletande!

Kram

http://karinochwilma.bloggagratis.se

 
Sinna

Sinna

23 september 2009 07:24

VAd jobbigt det måste vara för barnen. Inte undra på att dom har många frågor. Tur att det finns vuxna omkring dom som tar sig tid att svara och "är med dom" så oron lägger sig.

Hoppas verkligen att ni hittar ert drömhus :-) Det kan ju vara bra att vara förberedd för "plötsligt händer det" och vips så står det där framför er;-)
Kram Sinna

http://drevteamets.se

 
Yvonne

Yvonne

23 september 2009 07:24

Oj, va svårt med dessa frågor... Klart dom måste undra...
Stackars Gustav som tyckte så bra om läraren..
Man kan ju inte låta bli att le åt lille Alfred, men hans tankar är ju verkligen befogade efter det som är...

Jag hoppas att dom får tag i den skyldige, oavsett om det är läraren eller inte.
Och som du sa, är det inte han, så hoppas jag verkligen att han kan fortsätta jobba som vanligt...

Kramar till er alla!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Stella och Doris matte Lotta

Stella och Doris matte Lotta

23 september 2009 07:39

Då får vi hoppas att ni snart hittar drömhuset!!

Vilken tur att P har fått timmar, här i stan verkar det inte finnas någonting just nu, sen är det ju alltid jobbigt innan man får fasta tider.

Hoppas att både ni och barnen snart får svar på alla undringar.

kram

http://blondinstella.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se