Juniocola

Alla inlägg under juni 2009

Av Löfgren - 4 juni 2009 19:21

...Ja, kanske inte väder mässigt med ändå...

Vi började med en loppisvända. OJOJ, vad vi fyndade idag :D

Pake köpte bla annat koner till hundträning,  helt nya 4 wheelers rullskridskor. Han har ju redan "vanliga"med 4 hjul på raken...men de här var coolare tyckte han:) 40 kronor fick han punga ut med för dem...så då slog vi till såklart!


Till Luddes lycka fanns det i mindre storlek också..och eftersom de var hälften så stora som Pakes så kostade de hälften så mycket också:)


 Testing , testing..

Sedan var vi och köpte en sparkcykel åt Alfred...fast tyvärr ej på loppis :(

 

Ludde har en även han, med ganska stora hjul...perfekt för kids som har hundpromenerande föräldrar..går i både skog och mark...de med småttiga hjul funkar ej så bra på skogsstigarna..och för Alfred som måste stanna i tid och otid  och gå ner i diket(för han ser skalbaggar, sniglar...eller maskar ):), så är det skönt att slippa cykeln:D


 

Här är gänget på väg ut på kvällsprommis:)

 

Wiiii, gäller att hålla balansen..;)Här försvann de ut på gården...rundade huset och kom i full speed fram på baksidan..

Nu hade de fått upp farten:)


Sedan försvann de i fjärran..mitt gäng, eller åtminståne en del av det:)G var på fotbollsträning!


Jag vart ensam hemma med syrsorna som Alfred inhandlade idag..(här i affes hand!)


 

pinnsen var tyvärr slut:(...men vi återkommer såklart till djuraffären i jakten på den perfekta pinnen:)...syrsorna tänkte vi kunde spela lite fint för oss när vi sitter på altan i sommar..så vi kan låtsas att vi är i Grekland ...eller nåt;)

Endast 3 kronor styck kostar dessa husdjuren...som hittat...Väl??

På Tisdan skulle de få in afrikanska gräshoppor...och Alfred kommer såklart hänga på låset;)

God kväll på er

Kramis Lotta

Av Löfgren - 4 juni 2009 08:10

Trött, trött, trött..nu får semesern gärna börja snart..Skolavslutningen blir på onsdag..då lugnar allt sig något iallafall .. vackert och fint, nya kläder,lupiner och syrener ...och smörgåstårta blir den dagen ...

 ...den blomstertid nu kommer.. :D


Idag när barnen slutar skolan blir det en tripp till djuraffären..Alfreds pinne dog igår..så vi måste hitta en ny....han har ju levt länge ändå denna herr Pinne, med tanke på vilka han bor hos;)...fru pinne gav dock upp för X-antal månader sedan...

Juni har blivit jättejobbig...piper och gnyr när hon ser hanhundar genom altandörren , vrider och åmar..hårar som f-n...löpet är i antågande..MEN KOM IGEN NU DÅ!!!!!!! Hon har till på Ti-Ons på sig att "komma igång" för annars ryker Elittävlingarna den 2a och 3e juni som vi anmält på...så Snälla, Snälla ,snälla...kom igång nu ;)

Ha det bra :) kram Lotta

Av Löfgren - 3 juni 2009 16:04

   igår hitade jag en snigäl .den var lika stor som mit långfinger plus mit lilfinger. det var en  pantersnigel.den ätär melon nu./Alfred.

Av Löfgren - 2 juni 2009 07:22

Idag är det grått och lite trist ute. Det visste vi ju igår att det skulle bli så vi utnyttjade dagen till Max  :D

 


Idag när vi fick posten fick Juni & Cola  en fin present. Det var vinsten för att vi gissade rätt valplillasyster åt BlondinStella :)

Varsin jättefin handduk åt flickorna! Tack, tack det var verkligen jättefina:)

Men bebisen ni ska få är såklart ännu sötare;)

Har inte hört något om tävlingen på Falu djursjukhus, så då vann vi nog inte den, synd;)

*******************

Först hade vi Norrmännen hemma på lunch, kycklingsallad på Altan....mmm mysigt.

Sedan när Alfred slutade skolan, for vi direkt till vår "gamla by" Nås. Vi flyttade till Borlänge för 5 år sedan...höll på att bli galen av L-U-G-N-E-T i lilla byn...men nu som "besökare"njuter vi i fulla drag...för oss är detta SMULTRONSTÄLLENAS SMULTRONSTÄLLE !!


 

Heelt ensamma på sandnäsudden trots värmebölja...fashinerande.... Här i Borlänge är det ganska så tjockt  med folk på stränderna...detta ligger en timme bort och vi är väldigt ofta ensamma där...eller så ligger någon på andra sidan!Det bästa av allt....man får ha vovvarna med sig :):)
Life is GOOD:)

 


Tycker Cola med ;)

 


Affe drog ut med håven på en gång...men "dumma"hundarna kom efter och skrämde bort fisken  :/

 


Musslorna hann dock inte undan...stackarna;)De fick ligga i hinken ett tag, men släpptes ut innan vi åkte hem iallafall:)


 

Sedan vart det lite hundträning. Jobbigt att sitta lugnt och titta på den andra som får hämta....Cola sitter lugn och tyst , det gör INTE Juni..(pip, pip, piip) ...bra gjort Colis;)

 


Pake tar hjälp av tennisracket för att få ut bollen lååångt...

 


Cola hämtar den

 

Vackra rötter på träden...

 


Här är vårt "läger"

 

Ludde


 

Eftersom vi var där tills på kvällen , så hade vi korv med oss att grilla...Cola e suuugen!;)

 fina lilla Cola:)

Vi stannade där i flera timmar, sedan kom 5 ungdomar, då tyckte vi det vart invasion... så vi stack....på vägen hem var vi förbi hos Camilla & Bentley...fick kaffe,kaka och mysig pratstund :D...sedan var vi hemma halv 9 på kvällen aaalldelens försent för killar som skall upp till skolan dagen efter...men det e ju SÅ JÄDRA härligt med sommaren , värme, bad och vänner...

näpp, till jobbet bär det av för mig nu ett dygn...regnet strilar och jag fattar knappt att det bara var några timmar sedan vi var här:)

Kram Lotta

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se