Juniocola

Direktlänk till inlägg 1 december 2008

På bättringsvägen

Av Löfgren - 1 december 2008 09:22

Juni är på bättringsvägen. I morse åt hon frukost och när barnen skulle lämnas i skolan så ville hon följa med. På nätterna får hon sova i en bur på övervåningen så att inte Cola hjälper henne att ta bort stygn och dränageslang. Angående det som hände igår så var det Juni som sprang fram till dom andra hundarna. Den ena hunden är hennes bästa kompis. Men jag tycker själklart att vet man att man har en aggresiv hund så har man inte den lös. Den flög ju på Cola också men då var dom kopplade så den han inte göra någon skada. När jag träffar ägaren nästa gång så ska jag fråga hur hon tänker göra i fortsättningen, för om det hade det varit en liten hund som inte hade hunnit undan så hade den varit död./P 

 
 
Mögel-Åsa

Mögel-Åsa

1 december 2008 09:53

Det där lät ju inte speciellt kul - skönt att det ändå gick så pass bra!!!

Ang. klicker/träning håller jag defenitivt med dig att man ska kunna träna en hund och låta de andra vänta (lugnt) - tyvärr förändras förutsättnigarna när man har sex träningssugna hundar som "drar upp" varandra. Terra har blivit mycket bättre mot hur hon har varit, men fort man koncentrerar sig "för mycket" på någon annan hund passar hon på......och protesterar, alltså!

http://www.kennelhyzz.se

 
Ingen bild

frippe

1 december 2008 10:39

Hejsan på er igen!!
Jag tycker att dom kan stå för veterinärskostnaden åtminstone!!!!
Man kan ha sin hundlös på öppnafält så man ser vad som dyker upp där framför!!! och bakom för den delen....
Jag kan inte ha Frippe lös vart som helst, jag får anpassa mig till det fält som vi så ofta besöker för att han ska kunna springa och sträcka ut sig som han själv vill....
Sen är det bara bra med koppel prommisar också så dom lär sig gå så fint som möjligt..
Kramizz på dig Juni och sköt om dig!!!

 
Tessan och pälsbollarna

Tessan och pälsbollarna

1 december 2008 12:20

Men kraken Juni då!! Usch sånt där är min fasa!! Och som du skriver så är det största jobbet psykiskt, hoppas att hon inte farit för illa av detta! Ge henne en stor puss från mig, mittemmelan öronen, på munnen och en stor kramis!
Må gott allesammans!

http://www.lagottokrullisarna.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoken me matte

1 december 2008 12:46

fy så dumt! ja ställ henne till svars! jag tycker absolut att hon ska betala era vetrinär räkningar, hade det varit jag hade jag bott hos er o bett om ursäkt i ett par år efteråt!!
va bra att stumpan är lite piggare idag!
läkande gosemys till er!

 
Cavvetjejernas matte

Cavvetjejernas matte

1 december 2008 13:24

Skönt att Juni är på bättringsvägen! Tur i oturen att inte Cola också blev biten. Jag blir alltid orolig om jag möter lösa hundar när vi är ute och går. Tänk om någon annan hund skulle gå till anfall mot mina tjejer. Huga mig... vad gör man???
Tycker som dom andra att du borde få dina veterinärkostnader betalda av hundägaren. Det är väl det minsta man kan begära.
Klappar och pussar till Juni

http://www.cavaliersajten.bloggagratis.se

 
Tina

Tina

1 december 2008 13:26

Skönt att Juni är på bättringsvägen och vill följa med ut. Självklart ska den andra ägaren stå för veterinärkostnaden, det var vad jag tänkte när Sabina blev påhoppad trots att hon var kopplad, hade hon bitit i försvar hade jag fått ersätta, sådana är betstämmelsena.
Kram

http://workinglabs.wordpress.com

 
 Anna med flock

Anna med flock

1 december 2008 14:48

Skönt att det går frammåt iallafall, men som sagt mycket tråkigt att det hela skulle sluta så illa. Verkar ju inte riktig som någon trevlig hund om den går på både juni och sen Cola på vad jag uppfattar som nästintill helt oprovocerat från deras sida.

http://timsevimse.blogg.se

 
camilla

camilla

1 december 2008 15:15

Ägaren till den andra hunden ska naturligtvis betala för Junis skador!! Vasco blev illa biten för några år sedan men det var inga som helst problem att få ersättning från ägaren.
Dåligt av denne ägare att inte erbjuda sig att betala direkt,det är väl hennes/hans skyldighet!!

Hoppas verkligen att det inte sätter för djupa spår hos Juni. Skönt att hon mår bättre lillstumpan!!
Kram!!

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
Ingela

Ingela

1 december 2008 15:41

SKÖNT att höra att Juni är på bättringsvägen!Håller tummarna att hundägaren tar sitt ansvar och håller sin hund kopplad fotrsättningsvis! Inte roligt för er och andra hundägare att behöva vara oroliga att stöta på hunden igen... Tänker på er!!!

http://www.siriochjag.blogspot.com

 
Lena

Lena

1 december 2008 18:16

Skönt att hon repar sig ; ))

Nospussar skickas från Märta o Agnes!

Kram Lena

http://www.nygards.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

1 december 2008 18:22

Jag håller helt med. Den andra ägaren borde absolut betala kostnaden!
Sänder en lite krya på dig puss till Juni!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Katta

1 december 2008 22:54

Å fyyyyyy... Läser nu vad som hänt!!!
:-(( TUR att Juni är på bättringsvägen... Men hon kan ju ha fått mentala men :(( Hoppas att den andre hundägaren tar sitt ansvar. De borde ju ha kontaktat er och tagit reda på hur Juni mår och vilka skador hon fick. Jag tycker också att de borde stå för veterinärkostnaderna! Sänder styrkekramar!

 
Marianne

Marianne

2 december 2008 00:19

Skönt att juni är på bättringsvägen. En hundägare har ett strikt ansvar för sin hund och vad den orsakar. Ägaren till hunden som orsakat skador på en annan hund ska ersätta skadorna.
Nospuss till juni.
kram

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Löfgren - 26 april 2016 14:48

Amen äntligen kom solen. En stund iallafall, skönt att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe och skriva lite. Gäller att passa på.Juni roffade åt sig en solsäng hon. Jobbat dygn igår så jag är lite trött idag. Slutade 8.30 imorse. Påvägen hem var...

Av Löfgren - 25 april 2016 10:11

  Idag jobbar jag dygnet. Hemma kommer det så mycket blommor och växter i landen. Vet ju inte vad som är ogräs och ej, vad som blir vackert eller bara stökigt. Söta små blå blommor utanför dörren. Imorgon när slutar ska jag skynda mig hem. Då k...

Av Löfgren - 24 april 2016 21:54

Vart en underbar kväll efter en dag med både kall blåst och hagelskur. Aprilväder de luxe. Var på hus och trädgårdsmässa i kvarnsveden idag... Kul att kika runt och bli inspirerad. Finns ju lite att göra på kåken här om man säger så. Men när vi g...

Av Löfgren - 24 april 2016 13:35


Sådär. Nu är huset brandsäkert så gott det går med brandvarnare i alla rum. Kul att det kommer lite finare brandsläckare /filtar. Hade helst velat ha solstickan släckare också (lite nostalgi) , men de var så små. (får väl investera i en sådan ti...

Av Löfgren - 23 april 2016 18:11


Jobbar idag men har det ganska lugnt. Kom på att jag har ju en gammal blogg. Tänkte att jag skulle försöka komma igång med den lite igen. Bland annat försöka dokumentera lite vad vi gör nya huset och så. Man tycker inte det händer så mycket men det ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se