Juniocola

Alla inlägg under september 2008

Av Löfgren - 3 september 2008 18:40


Alla har vi varit små...vissa sötare än andra! Fast dessa 2 e väl ändå såå söta?

 

 Liten Cola

 


Liten Juni


/L

Av Löfgren - 3 september 2008 18:14

Juni kan många saker. Hon är inte bara duktig på lydnadsplan. Gustav har tränat in" pang du e död" och jättefin slalom mellen benen. Hon hoppar upp i ens famn om man ber henne..o några saker till. Det senaste tricket hon lärde sig är att låtsas kissa som en hanhund. Det ser jätteroligt ut när hon gör det. Fast det kom aldrig så långt som att hon lärde sig på kommando, utan gör det bara när hon klickertränas..träningen kom liksom av sig när lilla ljuva Cola gjorde inträde i familjen och förståss att de 2 tävlingarna hon skulle tävla närmade sig, så att mer krut lades på att finslipa tävlingsmomenten. Nu kommer dock höst och vinter..få se om vi hinner med lite trixträning.

Sista tävlingen e ju nu på söndag...klass 3. Får hon ett 1a pris nu, så blir det elit nästa år. Det är ju så spännande. Man vet ju att det borde gå hur bra som helst..men det kan ju faktiskt gå hur som helst. Juni hatar dåligt väder och fryser så fort det är lite rått ute....iiiih, vad nervöst!! Det finns ju så mycket som kan gå fel.Hjälp oss att hålla tummarna!!

(å andra sidan så e gör det ju faktiskt inte så mycket om det går snett heller)


 

 

Bildbevis..;-)Hon kan även hålla nästan vad som helst i munnen och samtidigt göra olika saker (fast hon ej är en retriver;-))

 Sött!!/L

Av Löfgren - 2 september 2008 18:17

Det dåliga vädret försvann. Riktigt fint vart det ju! Vi tog en skogspromenad. Cola fick leta efter Gustav och det tyckte hon var jätteroligt.Sedan slängde vi små, små kattgodisar som hon (o juni) fick leta och äta. Jag tänkte att nu SKA hon bli trött, så att vi får sova inatt. P jobbade hela dagen igår och var på föräldramöte efteråt, så hundarna hade det lugnt igår. Idag jobbar han dygn. Eftersom det är han som tränar Cola så har jag inte riktigt kommit på vad jag ska göra för att hon ska bli trött.Man får ju inte motionera henne. Men, men man kommer ju på eftersom, lite övningar och så (som P får godkänna ;-))Vi hittade även en kantarell.Den får dela på 4 till kvällsfikat!

 

Juni

 

Cola

 

här har de dragkamp

 

Här är svampen.


Kram L

Av Löfgren - 2 september 2008 11:17

Idag regnar det. Efter att jag skjutsat Alfred till skolan så åkte Jag o Ludde på Loppis.

Cola..lilla älskade Cola som har varit skiitdryyg inatt (varit pigg och pipit, terrat på stackars Juni, kissat m.m m.m.)

Cola ja..hon har haft sönder 2 matskålar i porslin, båda sin och Junis. De har stått med foder i på uppblötning uppe på köksbänken. Cola har dock på något mysko sätt puttat ner dem..så nu har de inga kvar!!

Idag åkte vi som sagt på loppis och införskaffade 2 prima matskålar i rostfritt stål för en tia styck.!! Det vore väl F-N om hon skulle kunna braka dem ;-).

 


Hon fick proväta på en gång när vi kom hem och de verkade fullt godkända .

 

Cola längtar ut

 Hon struntar i vad det är för väder!


Juni slappar


Hoppas det blir bättre väder på eftermiddagen.

Imorgon kommer nog min vän Madde hit. Hon har även hon en fin liten flatt flicka(Molly typ 7 mån)) från Beauty nights. De är intresserade av klickerträning så Patrik ska ha en liten "lektion" med dem. Det blir trevligt. Kul för Cola att träffa lite flattar. Juni är ju inte så mycket för att bita, tugga och brottas ..hon tycker mer om att springa, springa, springa.

/L

Av Löfgren - 2 september 2008 10:58

i förrgår fick vi besök av min mamma, min syster kajsa, hennes barn (min guddotter,) o hennes "gubbe". De firade Ludde, Affe o mig!! Mamma skall åka utomlands nästa vecka så hon fick slå ihop alla firanden.

Vi fikade o firade.

 

 Här är damerna Kajsa, Angelica o mormor Mona

 

Fina Angelica passade på att mysa med våran katt Tuva

 Jag fick fina ljus och skönhetssaker..Ludde O Affe fick massor med presenter. Bla. annat fick de pengar och presentkort på barnens hus. Gissa om det gick hem ??

Karlarna kollade på jaktgrejer på datorn. MYCKET trevligt..!

Ja..sedan åkte vi ju ner till barnens hus förståss!!

Alfred köpte legostar wars o Ludde köpte robot och en grej som man kan skjuta ner burkar på med laser gevär .


 


 Alfred bygger lego

 

Så här blir det !!!

 

Tuva,  som är van att vara huvudpersonen i Alfreds rum, blev sur när han bara brydde sig om legot //L
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se